semua Kategori

YANG KAMI ADALAH

Kamu di sini : Rumah> YANG KAMI ADALAH

Siapa kami

CGE GROUP WUXI DRILLING TOOLS FACTORY CO., LTD. telah diasaskan pada tahun 1958, yang merupakan perusahaan terkemuka milik kerajaan dalam industri penggerudian dan penerokaan perlombongan geo-teknologi selama lebih setengah abad dengan kualiti yang baik dan pengalaman yang kaya di China

123

Kami komited untuk membekalkan produk yang boleh dipercayai kepada pelanggan kami, terima kasih atas kualiti kami yang baik dan harga yang berpatutan, kami juga merupakan rakan kongsi strategik Atlas Copco ( Epiroc) di pasaran tanah besar China sejak 2012.

XZ ialah jenama terkenal dalam industri penerokaan mineral di China.

20201201133738_28466

Kami diperakui ISO、API, diberi penghormatan dengan perusahaan teknologi tinggi oleh wilayah Jiangsu, produk telah dieksport ke Korea, Korea Utara, negara berbahasa Rusia, Mongolia, India, Myanmar, Iran, Dubai, Zambia, Australia, Mexico, Chile, Peru selama beberapa dekad tahun…

Produk utama yang kami keluarkan disenaraikan seperti di bawah:

1. produk sistem gerudi coring standard kebangsaan China

2. Produk standard DCDMA: A, B, N, H, Q siri ,T2, siri T6 bit berlian terresapi, bit PDC, bit set permukaan, rod gerudi, pemasangan tong teras, overshot, pusing air, angkat, sepana bulatan.. .

3. Rod gerudi standard API untuk rod penggerudian telaga minyak & air

4.peralatan untuk pemeliharaan air, geologi, minyak & gas bukan konvensional, dan rawatan alam sekitar, serta melakukan perdagangan & perkhidmatan yang berkaitan.

Semua produk lulus pensijilan ISO9001:2015 dan API 5DP

Rangkaian produk meliputi semua alat penggerudian untuk aplikasi penerokaan utama

Kekuatan syarikat

kilang

Kategori panas